>>Uitnodiging theatervoorstellingen-2020

Uitnodiging theatervoorstellingen-2020

09-12-2019

U bent als mantelzorger voor mensen met dementie van onschatbare waarde. Vandaar dat het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Gooi en Omstreken u net als in 2018 en 2019 een geheel gratis theateravond aanbiedt. Deze biedt u zowel amusement als lering. Neemt u, als u wilt en als het kan, uw naaste met dementie gerust mee.

Nieuw is dat u één voorstelling kunt kiezen uit de drie avonden die wij aanbieden. Iedere avond op een andere locatie. We kiezen hiervoor om de reistijd zoveel mogelijk te beperken. Op alle avonden begint de voorstelling om 19.30 uur en bent u vanaf 19.00 uur welkom. Om uiterlijk 22.00 uur wordt elke avond beëindigd.

I
Op 25 februari treedt Chaosproducties op met het Stuk ‘De Verrassing’ in De Boerderij, Hellingstraat 9 in Huizen.
Aanmelding voor max. 2 personen per e-mail op: c.croes@alzheimervrijwilligers.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voor informatie: Cees Croes, tel.: 06-41399777.

II
Op 2 april treedt Ervarea op met het stuk ‘Bij mij doet zij dat nooit in Theater De Dillewijn, Stichts End 57 in Ankeveen.

Aanmelding voor max. 2 personen per e-mail op:
c.croes@alzheimervrijwilligers.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voor informatie: Cees Croes, tel.: 06-41399777.

III
Op 8 april treedt Ervarea opnieuw op met het stuk ‘Bij mij doet zij dat nooit’ nu in Theater De Vorstin, Koninginneweg 44 in Hilversum.
Aanmelding voor max. 2 personen bij voorkeur per e-mail op: e.klijsen@alzheimervrijwilligers.nl onder vermelding van naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Voor informatie: Esther Klijsen, tel.: 06-17084874.

Op de avonden in Huizen en Ankeveen zijn maximaal 100 stoelen beschikbaar, in Hilversum 80. Mochten zich meer gegadigden aanmelden, dan plaatsen wij die op de wachtlijst.

Elke aanmelding wordt per e-mail bevestigd. Blijven er onverhoopt stoelen over, dan komen ook professionals uit de zorg in aanmerking.

Zij kunnen zich daarvoor op genoemde e-mailadressen als gegadigde aanmelden.

Wij hopen zeer dat we, net als in voorgaande jaren, onvergetelijke avonden zullen beleven in drie volle zalen.

Met een hartelijke groet namens het bestuur,

de voorbereidingsgroep,

Esther Klijsen
Cees Croes

Voor informatie – algemeen:
Theatervoorstellingen 2020
Alzheimer Nederland, afd. Gooi e.o.
c.croes@alzheimervrijwilligers.nl
06-41399777