>>'Onvergetelijk Singer'

'Onvergetelijk Singer'

25-05-2016

'Onvergetelijk Singer'

'Onvergetelijk Singer'
Rondleidingen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Een ontspannen en inspirerende middag bieden aan mensen met dementie en hun mantelzorgers: dat is het doel van 'Onvergetelijk Singer'. Tijdens deze bijzondere rondleiding wordt er samen gekeken naar kunst aan de hand van een maandelijks wisselend thema. De deelnemers krijgen door vragen te beantwoorden en creatieve opdrachten uit te voeren de mogelijkheid om hun eigen observaties, verhalen en ervaringen te delen, zonder daarbij terug te hoeven vallen op het kortetermijngeheugen. Bijzonder is dat dit niet alleen leidt tot een verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met dementie, maar dat het ook positieve effecten heeft voor mantelzorgers en de relatie tussen hen beiden. Singer Laren biedt met Onvergetelijk bovendien een veilige en verrassende omgeving om met lotgenoten in contact te komen.
 
Op vrijdag 27 mei wordt 'Onvergetelijk Singer' feestelijk gelanceerd in het museum vanaf 14.30 uur. Het veelzijdige programma omvat presentaties, demonstratierondleidingen en een afsluitende borrel. Geïnteresseerden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden viareceptie@singerlaren.nl.   
 
De eerste Onvergetelijk Singer rondleiding vindt plaats op vrijdag 3 juni en daarna iedere eerste vrijdag van de maand van 14.30 tot 16.00 uur. Groepen kunnen op andere dagen en tijden een rondleiding reserveren. Kijk voor meer informatie op www.singerlaren.nl/onvergetelijk.

Onvergetelijk Singer. Foto Tomek Dersu Aaron